Welkom weer bij een nieuwe Vlog. In deze vlog vis ik mijn eerste sessie van 2023, zie je een korte recap van Carp Den Bosch en lanceer ik een nieuw vlog concept op mijn Youtube kanaal. “Karperjunkie Uitdagingsvlogs” zijn gebaseerd op “Fox The Challenge” van Mark Pitchers en Harry Charrington. Ik ben echt fan van deze 2 en vind The Challenge en wilde dit concept ook gaan beproeven. Wel in een eigen jasje en lang niet zo fantastisch in beeld gebracht als bij Mark en Harry. Maar ik wilde graag wat anders toevoegen in mijn visserij en denk het in dit concept gevonden te hebben. Ik hoop dat jullie net zo benieuwd zijn als ik dat ben en hopelijk biedt ik jullie een hoop kijkplezier in de komende vlogs. Mijn dank is nu al groot voor de belangstelling. Veel kijkplezier in deze vlog.

Door: Rody Calis