Wil jij ook verder, preciezer en ook nog eens met minder moeite werpen? Terry Edmonds is een internationaal bekend geworden nadat hij tijdens casting wedstrijden met karperhengels diverse records heeft gebroken. Zo was hij de eerste persoon die een officieel gemeten worp van meer dan 250 yards met een karperhengel realiseerde. Gemeten op een vlak veld haalde hij maar liefst 254 yards, wat een duizelingwekkende 232 meter zijn. Buiten het wedstrijdveld heeft Terry Edmonds de grenzen van het denkbare opgezocht met nog verdere worpen en helpt hij als casting instructeur ook andere om hun grenzen te verleggen.

Door: Korda Benelux Karpervissen Tv

50*30*25Cm Waterdicht Vissen Tas Nylon Grote Capaciteit Multifunctionele Visgerei Zak Twee-laag Outdoor Schoudertassen X429

36,24
24,65
 in stock
Aliexpress
as of november 3, 2023 1:37 pm

Punk Vissen Korda Baseball Cap Volwassen Vis Karper Visser Gift Verstelbare Vader Hoed Bescherming Zon Snapback Hoeden Trucker Caps

9,10
4,55
 in stock
Aliexpress
as of november 3, 2023 1:37 pm